Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

Anunţul vine după ce aseară, Vladimir Putin a semnat decretele prin care Rusia recunoaşte independenţa regiunilor  Herson şi Zaporojie.

În ceea ce priveşte regiunile separatiste Donețk și Luhansk, decrete similare au fost semnate de liderul de la Kremlin, pe data de 22 februarie, atunci când a recunoscut independenţa celor două republici autoproclamate.

„Oamenii din cele 4 regiuni au votat la referendum şi ştim cu toţii rezultatele. Este dreptul lor natural, pe care până şi statutul naţional al SUA îl susţine”, a spus Vladimir Putin.

Cele 4 regiuni au în total, 109.000 km pătraţi, ceea ce reprezintă 18% din teritoriul Ucrainei.

Odată cu anexarea celor patru regiuni, recunoscute doar de Rusia şi ţările prietene, Putin poate invoca Constituţia Rusiei care prevede că la un atac împotriva Federaţiei, Kremlinul poate răspunde cu arme nucleare.

Teritoriile anexate astăzi reprezintă un coridor terestru pe care Rusia și-l dorește încă din 2014, atunci când a procedat în aceeaşi manieră cu Crimeea.

UPDATE 1: Putin: Ne vom apăra cu toate forţele pe care le avem

„Cerem Kievului să oprească focul, acel război pe care l-a pornit în 2014. Suntem dispuşi să mergem la masa negocierilor. Astăzi, autorităţile din Kiev trebuie să înţeleagă dorinţa pe care şi-au exprimat-o oamenii. Ne vom apăra teritoriile, cu toate forţele pe care le avem”, a spus Putin.

Liderul de la Kremlin critică Occidentul, pe care îl învinovăţeşte pentru situaţia din Ucraina.

VLADIMIR PUTIN:

„Vestul este în stare să treacă peste orice pentru a păstra sistemul colonial, să folosească dolarul şi să îşi ia partea, de peste tot din lume. Acesta este motivul suprem pentru care fac tot ceea ce fac. Unii sunt de acord cu ideea de a fi vasali, dar alţii, nu

UPDATE 2:

Promisiunile NATO de a nu se extinde în Est au fost doar minciuni. Ne cred proşti. Rusia este o civilizaţie de mii de ani, nu vom trăi după regulile lor. Ne facem propriile reguli. Acest aşa-numit vest spune că respectă graniţele. dar cine le-a dat dreptul să recunoască anumite graniţe? De asta experimentează acum, această furie oarbă. Nu poate accepta că nu trebuie să domnie toate lucrurile care se întâmplă în lume. Ţările civilizate pe care ei le numesc, sunt de fapt barbari, care discriminează oameni din diferite grupuri”

Unul dintre motivele rusofobiei care durează de mulţi ani, este că noi nu am acceptat să fim jefuiţi. Cu toate că am avut un tratat, la sfârşitul secolului trecut, noi am fost trataţi ca o colonie. Oamenii din Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk şi-au făcut vocile auzite pentru a-şi crea o comunitate istorică"

UPDATE 3:

Liderii acestor ţări sunt nişte şerpi, sunt oameni răi. SUA sunt singura ţară din lume care a folosit armele atomice, în Japonia. Au creat acest lucru oribil în Vietnam şi Coreea, unde au folosit napalmul.

Adevărul a fost înecat într-o mare de minciuni şi iluzii. S-au comportat ca şi cum cu cât o mInciună este mai proastă, cu atât poate fi consumată mai uşor de oameni. Capitalizarea nu ţine oamenii aproape. Nu puteţi hrăni oamenii cu bucăţi de hârtie, nu te poţi încălzi cu hârtii, ai nevoie de energie. Acum, oamenilor li se spune să mănânce mai puţin, să se îmbrace mai gros. Cine nu e de acord e trimis in Rusia. Li se spune că Rusia e sursa problemelor, ceea ce este o minciună.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.