Skip to main content

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

Anunţul vine după ce aseară, Vladimir Putin a semnat decretele prin care Rusia recunoaşte independenţa regiunilor  Herson şi Zaporojie.

În ceea ce priveşte regiunile separatiste Donețk și Luhansk, decrete similare au fost semnate de liderul de la Kremlin, pe data de 22 februarie, atunci când a recunoscut independenţa celor două republici autoproclamate.

„Oamenii din cele 4 regiuni au votat la referendum şi ştim cu toţii rezultatele. Este dreptul lor natural, pe care până şi statutul naţional al SUA îl susţine”, a spus Vladimir Putin.

Cele 4 regiuni au în total, 109.000 km pătraţi, ceea ce reprezintă 18% din teritoriul Ucrainei.

Odată cu anexarea celor patru regiuni, recunoscute doar de Rusia şi ţările prietene, Putin poate invoca Constituţia Rusiei care prevede că la un atac împotriva Federaţiei, Kremlinul poate răspunde cu arme nucleare.

Teritoriile anexate astăzi reprezintă un coridor terestru pe care Rusia și-l dorește încă din 2014, atunci când a procedat în aceeaşi manieră cu Crimeea.

UPDATE 1: Putin: Ne vom apăra cu toate forţele pe care le avem

„Cerem Kievului să oprească focul, acel război pe care l-a pornit în 2014. Suntem dispuşi să mergem la masa negocierilor. Astăzi, autorităţile din Kiev trebuie să înţeleagă dorinţa pe care şi-au exprimat-o oamenii. Ne vom apăra teritoriile, cu toate forţele pe care le avem”, a spus Putin.

Liderul de la Kremlin critică Occidentul, pe care îl învinovăţeşte pentru situaţia din Ucraina.

VLADIMIR PUTIN:

„Vestul este în stare să treacă peste orice pentru a păstra sistemul colonial, să folosească dolarul şi să îşi ia partea, de peste tot din lume. Acesta este motivul suprem pentru care fac tot ceea ce fac. Unii sunt de acord cu ideea de a fi vasali, dar alţii, nu

UPDATE 2:

Promisiunile NATO de a nu se extinde în Est au fost doar minciuni. Ne cred proşti. Rusia este o civilizaţie de mii de ani, nu vom trăi după regulile lor. Ne facem propriile reguli. Acest aşa-numit vest spune că respectă graniţele. dar cine le-a dat dreptul să recunoască anumite graniţe? De asta experimentează acum, această furie oarbă. Nu poate accepta că nu trebuie să domnie toate lucrurile care se întâmplă în lume. Ţările civilizate pe care ei le numesc, sunt de fapt barbari, care discriminează oameni din diferite grupuri”

Unul dintre motivele rusofobiei care durează de mulţi ani, este că noi nu am acceptat să fim jefuiţi. Cu toate că am avut un tratat, la sfârşitul secolului trecut, noi am fost trataţi ca o colonie. Oamenii din Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk şi-au făcut vocile auzite pentru a-şi crea o comunitate istorică"

UPDATE 3:

Liderii acestor ţări sunt nişte şerpi, sunt oameni răi. SUA sunt singura ţară din lume care a folosit armele atomice, în Japonia. Au creat acest lucru oribil în Vietnam şi Coreea, unde au folosit napalmul.

Adevărul a fost înecat într-o mare de minciuni şi iluzii. S-au comportat ca şi cum cu cât o mInciună este mai proastă, cu atât poate fi consumată mai uşor de oameni. Capitalizarea nu ţine oamenii aproape. Nu puteţi hrăni oamenii cu bucăţi de hârtie, nu te poţi încălzi cu hârtii, ai nevoie de energie. Acum, oamenilor li se spune să mănânce mai puţin, să se îmbrace mai gros. Cine nu e de acord e trimis in Rusia. Li se spune că Rusia e sursa problemelor, ceea ce este o minciună.


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.