Skip to main content

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Tehnicianul muntenegrean a revenit în alb-violet la 21 februarie. De atunci, el a condus echipa de handbal în opt meciuri din Liga Națională, cu un bilanț de trei victorii și cinci înfrângeri.

Printre succese se află cele de la Sighișoara și Vaslui, care au contribuit din plin la evitarea ultimelor două locuri din clasament.

„Suntem bucuroși că putem continua colaborarea cu Pero pe termen lung și sunt convins că atât echipa de seniori, cât și tinerii pe care încercăm să îi promovăm vor beneficia de experiența sa. Împreună vom lupta să aducem Poli din nou în fruntea handbalului românesc”, transmite Alexandru Vuin, manager SCM Politehnica Timișoara.

SCM Poli primește, mâine, de la ora 17:30, vizita echipei Minaur Baia Mare, în ultima etapă a Ligii Naționale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.