Skip to main content

Anchetă a polițiștilor după ce un bărbat a fost împușcat, la o partidă de vânătoare!

Un incident grav s-a petrecut astăzi la o partidă de vânătoare autorizată.

Mai exact 14 persoane au participat la o acțiune de vânare a unor fazani, vulpi și șacali, pe fondul din Beriu, județul Hunedoara.

În timp ce unul dintre vânători a țintit un fazan, a împușcat un alt vânător, rănindu-l cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței.

Bărbatul rănit a fost transportat imediat la Spitalul din Orăștie, însă ulterior medicii au decis să îl transfere la Deva, pentru continuarea investigațiilor.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest caz.

În data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, în cadrul unei acțiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu, ar fi fost rănit prin împușcare un membru vânător participant. (…) În cadrul acțiunii de vânătoare organizate în baza unei autorizații emise pentru recoltarea de fazani, vulpi și șacali, la care au participat 13 membri vânători și un candidat, unul dintre vânătorii participanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deținută legal, la vederea unui exemplar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împușcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței”, transmite IPJ Hunedoara.

Starea bărbatului rănit este stabilă în momentul de față.

Polițiștii au prelvat probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani.

În cauză afost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.