Skip to main content

Amenzi de peste 100 mii de lei, pentru constructorii care fac prăpăd pe străzile şi trotuarele din Timişoara!

Polițiștii locali timișoreni au dat amenzi de peste 100 mii de lei, în ultima lună, pe linie de mediu, pentru gestionarea proastă a deșeurilor la șantierele din oraș.

Astfel, în cursul ultimei luni, polițiștii locali au efectuat 111 controale pentru a verifica dacă deșeurile rezultate în urma demolărilor și a construcțiilor sunt gestionate corespunzător.

La fața locului, oamenii legii au găsit grămezi de gunoaie amestecate. Totodată, au descoperit că nu există rampe de spălare a roților la ieșirea din incinta șantierelor, fapt care duce la murdărirea căilor publice.

Pentru toate aceste nereguli, polițiștii locali au aplicat 40 de sancțiuni, în valoare de 101.500 lei, pentru șantierele din zonele: Calea Circumvalațiunii, Augustin Coman, C. Porumbescu, S. Brătescu, S. Ionescu-Ogrezeanu, Apicultorilor și Eroilor de la Tisa.  

Acțiunea desfășurată de polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au avut ca scop reducerea impactului negativ asupra drumurilor publice și a vecinătăților, respectiv prevenirea disconfortului produs timișorenilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.