Skip to main content

Alexandru Ciobotaru și Horea Precup, campioni naționali la ciclism! Cei doi timișoreni duc orașul pe culmi înalte

Clubul Sportiv Velocitas din Timișoara anunță performanțele remarcabile obținute de cicliștii săi la Campionatul Național de Șosea.

Evenimentul s-a desfășurat weekendul trecut, la Ocna Sibiului, și a reunit 180 de cicliști legitimați de la 30 de cluburi sportive din România, printre care și echipa Velocitas, care a fost reprezentată de 10 cicliști.

Dintre aceștia, doi au reușit să obțină titlurile de campion național la ambele probe ale competiției: contratimp și fond.

Este vorba despre Alexandru Ciobotaru, câștigător al titlului, la categoria Master 1, iar Horea Precup a triumfat la categoria Juniori Masculin. Ambii cicliști fac parte din elita acestui sport în România și sunt membri ai lotului național, reprezentând România și Timișoara, pe plan național și internațional.

„Suntem extrem de mândri de performanțele cicliștilor noștri, Alexandru Ciobotaru și Horea Precup. Aceste realizări reflectă nu doar talentul lor extraordinar, ci și dedicația și munca asiduă depuse în antrenamente. Reprezentarea cu succes a clubului și a orașului Timișoara la un astfel de nivel înalt este o mare onoare pentru noi”, a declarat Ovidiu Dănciuț, președintele Clubului Sportiv Velocitas.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.