Skip to main content

Alertă meteo! Cod portocaliu de ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în Timiș!

ANM a emis două coduri, unul portocaliu și unul galben de furtuni, în aproape toata țara!

Cel portocaliu va intra in vigoare de la ora 15.00 în judetele din Banat, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei și local în Muntenia.

Vizat este și Timișul, unde sunt așteptate ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina de dimensiuni medii si mari.

Cantitatile de apa vor depasi 30 de litri pe metru patrat si izolat 60 de litri pe metru patrat!

Codul galben de furtuni este valabil de la ora 12.00 în restul tarii cu exceptia județelor: Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Tulcea si Constanța.

Ambele atenționări expiră mâine dimineață la ora 3:00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.