Alertă la Timișoara! Un tânăr de 25 de ani, suspect de coronavirus, internat la Spitalul ”Victor Babeș”! Este ținut la izolare

Un tânăr de 25 de ani, este suspect de coronavirus și este ținut izolat la Spitalul Victor Babeș.

CITEȘTE ȘI: Traseul liniei școlare S10 va fi prelungit, începând de mâine!

Bărbatul lucrează în Germania ca asistent medical, unde, în perioada 25 ianuarie – 5 februarie, a îngrijit o familie infestată cu coronavirus, după care, în data de 7 februarie a revenit în țară.

Tânărul este din Reșița, a fost acasă la familie, și în weekend chiar a fost la munte, intrând în contact cu mai mulți oameni. În cursul zilei de ieri a ajuns la Spitalul Județean din Reșița cu febră și stări de rău, iar medicii de aici au decis transferul său de urgență la Spitalul ”Victor Babeș”, unde a fost izolat conform procedurii, și este ținut sub observație medicală.

Azi noapte în jurul orei 2.00 pacientul a fost transferat de la Spitalul din Reșița la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din TImișoara, și în aceste momente este izolat. Așteptăm să primim rezultatele analizelor de laborator, iar în cazul în care se confirmă prezența virusului, pacientul va fi transefeat la București”, spune Virgil Musta, purtător de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Timiș, reținut după ce a făcut avansuri și propuneri indecente, pe internet, unei fetițe de 10 ani!

De menționat este faptul că tânărul care lucrează ca asistent medical într-un spital într-un oraș de lângă Munchen, a fost echipat corespunzător în momentul în care a intrat în contact cu pacienții infestați cu coronavirus. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.