Ajutor nesperat! După ce i-a ars casa de două ori, o familie a primit în dar de la Moș Crăciun bani să-și refacă locuința

Moș Crăciun și-a luat ajutoare polițiști! Oamenii legii au făcut sărbătorile fie mai frumoase pentru mai multe familii nevoiașe.

CITEȘTE ȘI: UPC, alături de copiii şi vârstnicii din Timişoara, care nu au pe nimeni

Printre acestea se numără și o familie cu un copil de numai 3 ani care a rămas în plină iarnă fără casă, după ce locuința le-a luat foc de două ori în aceeași zi.

Impresionați de drama unei familii din satul Lunca din comuna Băița, județul Hunedoara, a cărei casă a fost devastată de două incendii, produse în aceeași zi, la câteva ore distanță unul de celălalt, poliţiştii au hotărât să pună mână de la mână pentru a ajuta familia năpăstuită. În urma celor două incendii, familia, cu o fetiță în vârstă de doi ani și nouă luni, a rămas sub cerul liber, în pragul sărbătorilor de iarnă”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Din fericire, în momentul tragediei nimeni din familie nu a fost acasă, însă cei doi tineri şi fetița lor au rămas doar cu câteva haine. Familia locuiește în momentul de faţă, într-o cabană improvizată, în condiţii precare, în localitatea Almașu Sec, lângă Deva. Aici, mama în vârstă de doar 27 de ani şi fetiţa sa au primit vizita „ajutoarelor cu epoleţi” ai lui Moş Crăciun.

Poliţiştii hunedoreni au dorit să ofere, în acest mod, o rază de speranţă familiei greu încercate. 

CITEȘTE ȘI: Gest nobil al polițiștilor de frontieră timișeni! Au donat sânge pentru copiii internați în spital

Pe lângă alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării şi haine, polițiștii au oferit familiei şi o sumă de bani, necesară refacerii locuției afectate de flăcări.

ipj hd 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.