Acuzații grave! Un student a fost bătut de paznicii de la Iulius Mall, din cauză că a făcut poze pe un șantier

Un tânăr de 19 ani acuză că a fost bătut de angajații OpenVille, după ce a fotografiat șantierul de la Iulius Mall.

Băiatul este student la Universitatea Politehnică din Timișoara și se afla pe șantier pentru a fotografia stadiul în care se află lucrările. Pozele urmau să fie postate pe forumul RATT, acolo unde tânărul era membru.

Studentul a povestit pe forum că, după ce a făcut câteva poze pe șantier și în parcarea de la Iulius Mall, a decis să meargă într-un magazin din interiorul mall-ului. La intrare, el a fost asaltat de paznici și luat pe sus.

CITEȘTE ȘI: Problemele Timișoarei se rezolvă din Portugalia! Robu: “Problema vaporașelor e pe cale de a se rezolva!”

„Venind de la facultate, am dat un tur al șantierului, făcând vreo 20 de poze (pe domeniul public), am legat bicicleta lângă rampă, în timp ce urcam am mai făcut vreo 3-4 poze și voiam să intru să merg spre Auchan, dar după ce am intrat au dat buzna trei animale (că paznici nu-i pot numi), m-au luat efectiv pe sus (în afara de „Hei” altceva nu au avut în vocabular să spună), în văzul tuturor, și m-au dus într-o încăpere de 3 mp”, a scris tânărul.

Acolo, paznicii au început să îl lovească și l-au întrebat pentru cine lucrează. Deși el le-a spus că făcea pozele pentru forumul RATT, agresorii nu l-au crezut și au început să îl batjocorească, punându-l să facă 200 de genuflexiuni.

Totodată, tânărul a povestit că oamenii de la pază îl cunoșteau, ba chiar de fiecare dată când mergea să facă poze pe șantier, ei îl întrebau cum au ieșit.

De această dată însă, lucrurile nu au mai stat așa.

CITEȘTE ȘI: De pe malul oceanului, Robu se declară nemulțumit de unele afaceri din Timișoara! Ce critică primarul?

Salvarea băiatului a fost atunci când un bărbat care părea a fi un șef al lor, a intrat în încăpere și a întrebat ce se întâmplă și pentru ce a fost adus acolo.

În acel moment, bărbatul i-a spus tânărului de 19 ani să plece.

Studentul a fost îndemnat de membrii forumului să depună o plângere la poliție împotriva agresorilor.

Reprezentanții OpenVille au răspuns într-un comentariu pe Facebook acuzațiilor, precizând că, dacă spusele tânărului reies ca fiind adevărate, paznicii vor fi concediați.

“Subliniem faptul că nu tolerăm astfel de comportamente din partea personalului care deserveşte centrul nostru comercial. Firma de pază ne-a transmis că a demarat o anchetă internă şi că agenţii implicaţi sunt cercetaţi disciplinar, urmând ca, în situaţia în care se vor constata încălcări ale regulamentelor interne, să fie concediaţi. Te asigurăm că de la nivelul conducerii nu s-a transmis nicio directivă în sensul îngrădirii fotografierii ansamblului Openville Timişoara, şi, cu atât mai mult, nu acceptăm sau încurajăm, sub nicio formă, astfel de reacţii conflictuale”, au transmis pe Facebook, reprezentanții OpenVille.

Între timp, forumul RATT a fost închis. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată în cei zece ani de când a fost deschis.

Foto Arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.