Acțiuni de amploare pe mijloacele de transport în comun! Mai multe persoane, amendate

Încă de la începutul săptămânii, echipele de control STPT au desfășurat mai multe acțiuni pe mijloacele de transport în comun.

Liniile de expres au fost cele vizate, în mod deosebit, de controlori.

Astfel, în urma controalelor efectuate au fost identificate mai multe persoane care circulau fără bilete de călătorie, iar pe liniile de tramvai ce tranzitează zona centrală a orașului au fost identificate trei persoane ce practicau cerșetoria.

CITEȘTE ȘI: Copii de 6 și 7 ani, bătuți cu bestialitate de un interlop!

În Piața Traian și Piața 700, echipele de control au fost în număr foarte mare, pentru a-i împiedica pe hoții de buzunare să îi tâlhărească pe timișoreni.

În săptămâna 23.04. – 29.04.2018, acțiunile de control vor continua pe toate liniile de transport, STPT apelând și la sprijinul Poliției Locale, cu atât mai mult cu cât s-a observat apariția unui număr tot mai mare de persoane fără adăpost, persoane care prin comportamentul lor întăresc suspiciunea săvârșirii de infracțiuni pe mijloacele de transport.

CITEȘTE ȘI: O femeie a murit, iar alte două tinere se află în stare gravă, în urma unui accident pe o șosea din Timiș

Reprezentanții STPT roagă călătorii să păstreze curățenia în mijloacele de transport și să sesizeze orice problemă legată de aceste aspecte la Dispeceratul Central al STPT, la numărul de telefon 0356 803 716.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.