Skip to main content

Accident provocat de un animal sălbatic! O ciută a intrat într-o mașină, apoi a lovit o biciclistă! Femeia a ajuns la spital

Accident grav seara trecută pe o șosea din vestul țării! O ciută a ajuns pe șosea, unde a lovit o mașină, dar și o femeie care mergea pe bicicletă.

Accidentul a avut loc pe un drum județean din Hunedoara. Animalul sălbatic a sărit de pe un teren agricol pe carosabil.

La data de 18 iulie 2023, ora 21:57, pe DJ 107A, între localitățile Steaua Mureșului și Rapoltu Mare, județul Hunedoara, la ieșirea din localitatea Rapoltu Mare, o ciută a sărit de pe terenul agricol situat pe partea dreaptă a sensului de mers Raport – Simeria  lovind în săritură un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se deplasa regulamentar de la Rapolt spre Simeria, apoi a intrat în bicicleta condusă de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Rapoltu, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului din direcția Simeria – Rapolt”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma accidentului, a rezultat atât avarierea autoturismului și a bicicletei, cât și rănirea femeii care a fost preluată și transportată la spital, pentru investigații medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.