Skip to main content

Accident pe autostradă! Au fost implicate două mașini și o camionetă, în care se aflau 13 persoane

Accident grav în această după amiază, pe autostrada A1, în apropiere de Făget.

Două mașini și o camionetă, în care se aflau 13 persoane, au fost implicate.

Astăzi, 15.07.2023, la ora 14:58 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe A1 Km 428. La fața locului s-au deplasat 9 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ”, transmite ISU Timiș.

În urma accidentului au rezultat patru victime. Dintre acestea, o femeie, prezentând traumă la nivelul claviculei și un copil, acuzând dureri în piept, au fost transportați de către ambulanța SMURD la Spitalul Orășenesc Făget. Un bărbat cu traume la membru superior, va fi transportat de ambulanța SAJ la Spitalul Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara. A patra victimă a refuzat transportul la spital.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.