Skip to main content

Accident mortal! Un tânăr de 19 ani şi-a piedut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina

Accident mortal, noaptea trecută în vestul ţării! Un tânăr de 19 ani a murit după ce a pierdut controlul maşinii, a intrat într-un parapet după care s-a răsturnat.

Alţi doi tineri care se aflau în autoturism au fost răniţi uşor.

Acidentul s-a petrecut în aporpiere de Lipova.

La data de 09 august a.c., în jurul orei 23.35, a avut loc un accident rutier pe D.J.682, în afara orașului Lipova. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 19 ani, din comuna Ususău, care conducea un autoturism pe D.J.682, din direcția Lipova către Ususău, într-o curbă a intrat într-un parapet după care autoturismul s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a doi pasageri care se aflau în autoturism„, transmite IPJ Arad.

Polițiștii arădeni continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.