Skip to main content

Accident mortal, în care au fost implicate două tiruri! Ambii șoferi au rămas încarcerați

Un bărbat de 40 de ani a murit pe loc, după ce tirul pe care îl conducea a fost lovit frontal, de un alt autocamion.

Accidentul s-a petrecut pe DN1, în zona localității Tinăud din județul Bihor, iar din primele informații se pare că a fost provocat de șoferul unui tir care se deplasa spre Oradea, un bărbat de 52 de ani.

La un moment dat, acesta a intrat cu autocamionul într-o insulă de clamare a traficului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens.

Aici a intrat în plin, într-un alt tir, iar impactul a fost devastator.

Cabinele ambelor tiruri au fost complet distruse, iar șoferii au rămas încarcerați.

Au fost scos de echipajele specializate, dar, din păcate, cel de 40 de ani, era inconștient și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Celălalt șofer a suferit mai multe leziuni și a fost transportat la spital.

La ora 2.00, ISU Crișana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între două TIR-uri pe DN 1, în localitatea Tinăud, ambii șoferi rămânând încarcerați în urma evenimentului. Echipajul de descarcerare a procedat la evacuarea celor două victime, predându-le echipajelor medicale. Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, unul dintre șoferi a decedat. Cea de-a doua victimă a fost asistată medical și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.