Skip to main content

Accident între un microbuz de pasageri și o dubă de transport marfă! 17 persoane au fost implicate

Grav accident de circulație, între un microbuz plin cu pasageri și o dubă de transport marfă.

Accidentul s-a petrecut în această după amiază pe strada Aradului din municipiul Salonta.

Au fost implicate 17 persoane, din care 16 aflate în microbuz (15 pasageri și conducătorul auto) și șoferul dubei de transport marfă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, ambulanțe și pompieri.

Apelul prin 112 a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 13.50, la fața locului fiind mobilizate cu operativitate, echipajele Detașamentului de Pompieri Salonta, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD tip B2 a subunității și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ)”, transmite ISU Bihor.

Pompierii militari paramedici și medicii de pe ambulanță au evaluat persoanele implicate în accident, două dintre acestea fiind asistate la fața locului și transportate ulterior, cu răni ușoare, la Spitalul Municipal Salonta.

Polițiștii bihoreni au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.