Skip to main content

Accident între un autocar și un autoturism! Două persoane au fost rănite, iar una a rămas încarcerată

Accident între un autocar și un autoturism, petrecut în urmă cu puțin timp, pe o șosea din vestul țării!

Accidentul s-a produs pe centura orașului Ineu, iar în urma impactului două au rezultat două victime, dintre care una a rămas încarcerată.

Pompierii militari ai Detașamentului Ineu au intervenit în această după-amiază, în jurul orei 14:00, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate un autocar și un autoturism, pe șoseaua de centură a orașului Ineu. În sprijin au acționat și două echipaje SAJ. În urma accidentului au rezultat două victime (șoferul și pasagera autoturismului) conștiente, cooperante, dintre care una rămasă blocată în autoturism. Pompierii arădeni au acționat pentru extragerea, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical”, transmite ISU Arad.

În urma evaluării medicale una dintre victime a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, în timp ce cea de-a doua refuzat transportul la spital.

Toate cele 7 persoane aflate în autocar, s-au autoevacuat în condiții de siguranță, acestea fiind stabile, conștiente și cooperante, și nu au necesitat îngrijiri medicale.

În ziua de 14 iulie a.c., în jurul orei 13:45, pe centura de sud a orașului Ineu, în circumstanțe care urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier. Coliziunea a avut loc între un autoturism, condus de un bărbat de 82 de ani, din județul Sibiu, și un autobuz condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Arad. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei de 88 de ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijri medicale”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.