Skip to main content

Accident grav pe o șosea din vestul țării! O femeie de 65 de ani a murit pe loc

O femeie și-a găsit sfârșitul, după ce a fost izbită din plin de un ansamblu de autovehicule.

Tragicul accident a avut loc noaptea trecută, pe DN6, în localitatea cărășeană Sacu.

CITEȘTE ȘI: Bătrană de 81 de ani, găsită spânzurată

Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla pe partea carosabilă, însă nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, astfel că, în dreptul Căminului Cultural, aceasta a fost izbită de un autoturism care tracta alte autovehicule.

Șoferul, un bărbat de 50 de ani, se îndrepta dinspre Lugoj spre Caransebeș.

CITEȘTE ȘI: Accident violent în vestul țării! Doi oameni au murit

El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. De asemenea, i-a fost recoltată o mostră biologică, în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.