Skip to main content

Accident grav pe o șosea din vestul țării! O femeie a murit și doi bărbați, șoferii, au fost răniți

Accident grav în această dimineață pe DN7! O femeie și-a pierdut viața, iar alți doi bărbați au fost răniți.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Sântuhalm din județul Hunedoara, pe direcția de mers Deva-Simeria.

Din primele cercetări se pare că vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat de 34 de ani, care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit o mașină care se afla pe prima bandă a drumului și pe care a proiectat-o în afara carosabilului, într-un copac.

În urma impactului, o femeie care era pasager în autoturismul proiectat în afara șoselei a decedat. Ambii șoferi au fost răniți.

Polițiștii hunedoreni au început o anchetă.

Astăzi, în jurul orei 10.00, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism pe banda a II-a a DN7, din direcția Deva – Simeria, pe raza localității Sântuhalm, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul de protecție ce desparte sensurile de mers, după care a pătruns pe banda I a aceleiași direcții de mers, unde a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, unde a lovit un copac. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei femei aflate în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma testării, conducătorul auto de 34 de ani a prezentat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Drumul nu este blocat.

Foto: facebook

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.