Skip to main content

Accident grav pe Calea Şagului! Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină

Accident grav în acestă dimineaţă la Timişoara! Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30 pe Calea Şagului.

Bărbabtul de 63 de ani a încercat să treacă strada, însă nu s-a asigurat, moment în care a fost accidentat de o maşină condusă de o femeie de 51 de ani.

Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru victimă şi au declarat decesul.

Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

O femeie, în vârstă de 51 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, dinspre localitatea Șag spre strada Ovidiu Cotruș, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, care se afla angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, şi continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.