Skip to main content

Accident cumplit! Victime resuscitate pe marginea drumului, după ce două mașini s-au izbit violent

Accident grav, în această după amiază, pe o șosea din Banat.

Accidentul s-a petrecut pe DN 58, la ieșirea din Caransebeș spre Reșița. Două mașini, în care se aflau patru persoane, au fost implicate.

În urma impactului, o victimă a rămas încarcerată. A fost extrasă dintre fiare de pompieri și preadată medicilor în stop cardio respirator. O altă victimă tot în stare gravă a fost preluată și ea de medici, tot în stop cardio respirator.

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care o victimă a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii și predată echipajului medical in stop cardio respirator. De asemenea, cea de-a doua victima se află in stop cardio respirator. Pentru ambele victime se aplică manevre de resuscitare. Celelalte două persoane implicate în accident s-au autoevacuat”, transmite ISU Caraș-Severin.

Din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru cele două victime, fiind declarat decesul.

Polițiștii cărășeni a deschis o anchetă în acest caz.

În această după-amiază, la ora 15.05, în cartierul Valea Cenchii din municipiul Caransebeș s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeș, la intersecția cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 72 de ani și a pasagerei dreapta față, de 76 de ani”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

video: facebook – Gugulanul.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.