Skip to main content

Accident cumplit! Un camion, o autoutilitară și o mașină, au fost implicate! Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite

Accident grav în această după amiază, pe o șosea din vestul țării. Un om și-a pierdut viața, iar alte trei victime au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut pe DN 76, pe raza localității Rieni, din județul Bihor. Au fost implicate o mașină, o autoutilitară și un camion, în care se aflau patru persoane.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, polițiști, dar și pompieri. Au intervenit și echipajele de descarcerare, pentru că una dintre victime a rămas blocată între fiare.

Forțe care intervin la fața locului: Stația de Pompieri Ștei și Secția Beiuș cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciale de primă intervenție, echipaje de prim ajutor și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. O persoană este încarcerată și se procedează la descarcerare acesteia”. transmite ISU Bihor.

Din păcate una dintre cele patru victime a fost declarată decedată. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din județul Alba.

Polițiștii bihoreni au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească modul în care s-a produs tragedia.

Joi, 7 decembrie a.c., la ora 15.52, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.76, în localitatea Rieni, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv un camion, o autoutilitară și un autoturism. În urma accidentului rutier, patru persoane au suferit diverse leziuni, în prezent acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului. Din păcate, una dintre cele patru persoane nu prezintă semne vitale. Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul este blocat. Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, transmite IPJ Bihor.

Circulația autovehiculelor a fost deviată, în zonă, pe DJ764F, pe ruta Sudrigiu – Ghighiseni, fiind dirijată de polițiștii rutieri.

sursa foto: infotraficromania.ro, ISU Crișana

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.