Skip to main content

Acces gratuit la concertele Filarmonicii Banatul! Vezi aici până când poţi solicita o astfel de legitimaţie

Filarmonica Banatul Timișoara anunță că persoanele interesate să obțină legitimații ce le permit accesul gratuit la concertele și recitalurile din Stagiunea 2023-2024 pot să îşi depună documentele.

Termenul până la care pot face asta este 13 octombrie 2023.

De asemenea, posesorii legitimațiilor emise în stagiunile anterioare le mai pot utiliza până în data de 31 octombrie 2023.

Pentru a obține detalii despre documentele necesare și procedura de solicitare, cei interesați pot contacta secretariatul instituției de pe Bd. C. D. Loga nr. 2 sau folosi următoarele numere de telefon: 0256 492 521 sau 0256 495 012.

De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute prin email, la adresa: office@filarmonicabanatul.ro.

Această oportunitate oferă iubitorilor muzicii din Timișoara șansa de a se bucura de evenimentele viitoare organizate de Filarmonica Banatul în noul sezon cultural 2023-2024 și de a beneficia de acces gratuit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.