Skip to main content

A treia noapte în care timişorenii au îngheţat în apartamente! Cum explică cei de la Colterm, situaţia?

Bătaia de joc a Primăriei la adresa abonaţilor Colterm continuă, fiind deja patru zile de când aceştia au caloriferele reci.

Şi asta în ciuda faptului că Fritz a anunţat ieri, pentru a doua oară, că a reuşit să rezolve problema, cel puţin până luni.

CITEŞTE ŞI: A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat! Unde mai poți merge, fără restricții?

Totuşi, azi noapte, timiorenii au stat în frig şi fără apă caldă, iar Colterm spune că firma cu care a fost încheiat contractul de gaz, a început furnizarea prea târziu.

“Începând din seara de joi, 28 octombrie, COLTERM a reînceput furnizarea agentului termic pentru clienții sistemului centralizat de încălzire. Din păcate, distribuitorul de gaz a întârziat livrarea acestuia cu 4-5 ore, motiv pentru care nu am reușit să repunem în funcțiune sistemul de încălzire în timpul în care estimăm că se va întâmpla, instalațiile fiind repornite aseară, după ora 18.  Prioritare la alimentare au fost spitalele din Timișoara racordate la COLTERM, motiv pentru care alimentarea celorlalte puncte termice a întârziat peste estimările  noastre”, transmite Colterm.

Cei de la societatea de termoficare spun că astăzi se va furniza agent termic în aproape tot oraşul.

Vor fi întârzieri doar o parte dintre clienții din zona de nord a orașului, respectiv a celor arondați punctelor termice 13, 50 și Diana, unde există o avarie care se va remedia până în orele următoare, ca până cel târziu la ora 20 și acestea să fie alimentate cu agent  termic.

Chiar şi aşa, timişorenii nu vor avea temperaturile fierbinţi, pentru că furnizarea căldurii se va face la o temperatură de 35 de grade, la plecarea din punctele termice.

CITEȘTE ȘI: Alfred Simonis, mesaj către Fritz: ”Dominic, pleacă! Lasă-ne în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca”

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.