Skip to main content

A plouat cu amenzi, în Piaţa Iosefin din Timişoara! Ce nereguli au descoperit poliţiştii locali?

Polițiștii locali din Timişoara au descins astăzi în Piaţa Iosefin, unde au verificat dacă cei care îşi vând produsele respect regulile de igienă şi dacă au afişate preţurile şi certificatele de producător.

Au descoperit că cei mai mulţi dintre comercianţi încalcă legea, astfel că agenţii au aplicat 37 de amenzi, în valoare totală de aproape 5.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Începe proiectarea Radialei Vest! A fost semnat contractul în valoare de aproape un milion de lei

Printre neregulile descoperite se numără mizeria, neafişarea documentelor de provenienţă a mărfurilor sau lipsa etichetelor de pe produse.

De sancţiune nu a scăpat nici administratorul pieţei, care a fost amendat cu 400 de lei.

“În cadrul verificărilor s-au constatat mai multe nereguli, fiind aplicate un număr total de 37 de sancțiuni în valoare totală de 4980 lei, cele mai multe, 26, la HCL 334/2002 pentru lipsa curățeniei, neafișarea prețurilor la produse, neafișarea certificatelor de producător etc și 9 la Legea 145/2014 pentru lipsa etichetei de produs. Totodată, au mai fost aplicate și trei sancțiuni pentru oprire neregulamentară cu autovehiculul și pentru consum de alcool în perimetrul pieței. De asemenea, administratorul pieței a fost sancționat cu 400 de lei pentru neasigurarea curățeniei la locul de precolectare a deșeurilor din piață”, transmite Poliţia Locală care anunţă că astfel de controale vor avea loc şi în zilele următoare.

CITEŞTE ŞI: Alin Nica se caţără pe morţii din Serbia, în goana după like-uri! Despre tragedia de pe Mureş nu spune niciun cuvânt

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.