Skip to main content

A plouat cu amenzi, în Piaţa Iosefin din Timişoara! Ce nereguli au descoperit poliţiştii locali?

Polițiștii locali din Timişoara au descins astăzi în Piaţa Iosefin, unde au verificat dacă cei care îşi vând produsele respectă legislația în domeniu.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit o serie de nereguli pentru care au aplicat și mai multe sancțiuni.

Polițiștii locali au găsit nereguli referitoare la comercializarea fără aviz a diverselor produse, neprezentarea documentelor de către unii comercianți, neafișarea prețurilor, lipsa verificării metrologice pentru cântare, vânzare în alte locuri decât cele stabilite în acest sens, necolectarea selectivă a deșeurilor, aruncarea de resturi pe domeniul public și oprirea și staționarea neregulamentară.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au organizat astăzi o nouă acțiune cu efective mărite în Piața Iosefin, la care au participat și polițiști locali din cadrul Serviciilor Inspecție Comercială, Protecția Mediului, Ordine Publică și Rutier, pentru a verifica modul în care se respectă legislația pe diverse domenii de activitate, în astfel de zone special amenajate”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Totodată, un restaurant care funcționa fără acord a fost sancționat cu 400 lei, fiind totodată dispusă suspendarea activității până la obținerea documentelor în vederea autorizării, iar un comerciant care vindea produse de panificație dintr-o rulotă a fost de asemenea sancționat cu 2500 lei pentru că nu deținea acord pentru astfel de activitate, rulota urmând să fie ridicată din zona respectivă.

Totodată, doi oameni ai străzii au fost preluați și transportați la centrul social de pe strada Telegrafului, iar în cazul a nouă autovehicule staționate neregulamentar au fost aplicate colante.

În total au fost aplicate un număr de 21 de sancțiuni în valoare de 11.480 lei.

Verificările vor continua și în perioada următoare și în alte piețe din oraș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.