Skip to main content

A dat foc unei mașini și s-a făcut nevăzut! Făptașul a reușit să se ascundă trei săptămâni, însă în final a fost prins de polițiști

Un tânăr de 30 de ani va trebui să răspundă în fața legii, după ce a distrus o mașină prin incendiere.

Mai exact, în dimineața zilei de 9 iunie, bărbatul a folosit o substanță inflamabilă pentru a da foc unui autoturism parcat în localitatea Sântana, județul Arad. După ce mașina a început să ardă ca o torță, făptașul s-a făcut nevăzut.

Se pare că bărbatul ar fi fost deranjat de modul în care era parcat autoturismul și astfel a vrut să-i dea o lecție proprietarului.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și astfel au reușit să-l identifice pe bărbat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sântana, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Sântana. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, în urma prezentării acestuia magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.