Skip to main content

A murit Zoltan Marossy, fost subprefect de Timiș!

Fostul subprefect de Timiș, Zoltan Marossy s-a stins astăzi din viață.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Prefecturii Timiș, care au transmis și un mesaj de condoleanțe.

Cu adânc regret, colectivul Instituției Prefectului Județul Timiș anunță decesul fostului subprefect Zoltan Marossy. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să il odihnească în pace!”, transmite Prefectura Timiș.

Zoltan Marossy a fost unul dintre primii înalt funcționari publici din Timiș și avea 65 de ani. El a deținut funcția de subprefect de Timiș de trei ori: 2005 – martie 2009; octombrie 2009 – mai 2012; martie 2014 – decembrie 2016.

Cu regret am aflat că Zoltan Marossy a plecat astăzi dintre noi, în urma unei îndelungate lupte cu o boală necruțătoare. Zoli a fost colegul meu în conducerea Instituției Prefectului Timiș în perioada 2005-2009. Un om cu un set de calități rare în ziua de azi: harnic, inteligent și modest. În exercițiul funcției deținute a fost un exemplu de profesionalism, implicare și efort susținut, seriozitate și echidistanță. Un model pentru Timișoara, pentru România. Transmit condoleanțe familiei și celor apropiați! Veșnica lui pomenire!”, a transmis și subprefectul Ovidiu Drăgănescu, care a fost coleg cu Zoltan Marossy.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.