Skip to main content

A murit maestrul taragotului bănățean! Petrică Viţa s-a stins în urma luptei cu o boală necruțătoare

Cunoscutul taragotist, Petrică Vița a murit în urmă cu puțin timp! Acesta a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a a murit pe patul de spital într-o clinică din Viena.

Petrică Viţa a fost depistat cu cancer și făcea un tratament la o clinică din Viena, iar costurile se ridicau undeva la 60.000 de euro pe săptămână. Familia și apropiații artistului s-au mobilizat pentru a-l ajuta să suporte tratamentul extrem de costisitor la o clinică din Viena. Din păcate însă, Petrică Vița s-a stins în urmă cu puțin timp.

NUUUU TATI!!!!!! NUUUUUU!!! Vreau să urc la Dumnezeu să te aduc înapoi. TE IUBESC DIN TOATE VIEȚILE!!!!! Vei ramane tata meu mereu!!!! Dumnezeu să te aibe în paza lui!!!!! Ce mă fac eu fără tine???? Vreau să știe o lume întreagă, ai fost cel mai bun tată din lume !!!! TE IUBESC TATI MEU!!!!!”, a fost mesajul Georgianei Vița, fiica artistului, pe pagina personală de facebook.

Petrică Vița s-a născut în satul Valeadeni din comuna Brebu în 25 iulie 1966. În 12 noiembrie 1991 s-a căsătorit cu Ramona Buiug, cea care avea să devină marea voce a folclorului bănățean Ramona Vița. Fiica lor, Georgiana Vița, este de asemenea, cântăreață de muzică populară.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.