Skip to main content

A început Ezoteric Fest, festivalul pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie! Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT!

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului evenimentul EZOTERIC Fest, ediția a 28-a.

Festivalul pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie, se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri Timiș, până duminică, 12 mai.

Participă peste 70 de expozanți și conferențiari din toată țara. În cadrul expoziției se regăsesc în standuri: produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatura specifică tematicii, consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, cristale și pietre semiprețioase, produse fitofarmaceutice, proceduri radiestezice, dispozitive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii. Sunt prezenți specialiști în ezoterism, cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

De asemenea, cunoscutul Gheorghe Iovu va încânta asistența cu muzică terapeutică, iar în exterior va funcționa Târgul de produse tradiționale.

Orarul de funcționare este zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Tariful pentru un bilet intrare este de 15 lei/zi

Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul: www.ezotericfesttimisoara.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.