Skip to main content

A început a doua etapă a Maratonului Vaccinării de la Spitalul Militar din Timişoara! Sunt aşteptaţi şi elevii de peste 16 ani, dar şi profesorii

Cea de-a doua ediție a maratonului de vaccinare de la Spitalul Militar din Timișoara începe azi şi se încheie în 1 iunie.

Pe lângă rapelul asigurat celor vaccinați cu prima doză de Pfizer, se pot imuniza şi elevii din Timișoara, cu vârsta de peste 16 ani împotriva SARS-CoV-2.

Campania de imunizare a elevilor este susținută de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Activitatea de vaccinare a elevilor și cadrelor didactice, care doresc în mod voluntar să se imunizeze, se va desfășura zilnic începând cu ora 12.00. 

De asemenea, pe perioada maratonului de vaccinare se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2 și persoanele nevaccinate încă, fără a fi necesară o programare prealabilă.

rapel 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.