Skip to main content

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.

Ediția din 2023 a festivalului a fost marcată de succes, cu peste 277.000 de fani care s-au bucurat de muzică, de peisajul mării și de prestațiile celor peste 150 de artiști din lineup.

CITEŞTE ŞI: Scandal într-o parcare! Un bărbat și-a rupt în bătaie iubita și l-a înjunghiat pe amantul acesteia cu o șurubelniță în gât

Pentru cea de-a șasea ediție, care va avea loc între 4 și 7 iulie 2024, organizatorii pregătesc o nouă experiență inedită, cu personaje colorate, animatori, decoruri fantastice și diverse genuri muzicale, toate pe fundalul spectaculos al plajei și mării.

Fanii festivalului pot profita de prețuri speciale la abonamente prin înregistrarea pe platforma oficială și completarea formularului.

Un voucher de 100 RON va fi oferit celor înregistrați, pe care îl pot folosi la achiziția abonamentului de festival.

Prețul unui abonament General Acces pentru toate cele 4 zile este de 99 euro + taxe și poate fi achiziționat online.

Neversea rămâne cel mai mare festival organizat pe plajă din Europa, aducând împreună o comunitate entuziastă de prieteni pentru patru zile de distracție și muzică.

Biletele pot fi cumpărate de AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.