Skip to main content

A fost prins unul dintre indivizii care au injunghiat doi polițiști de frontieră! Celălalt este căutat și acum

Polițiștii au reușit să captureze în această dimineața unul dintre bărbații care au înjunghiat doi agenți de frontieră, în timpul unei misiuni.

Totodată a mai fost prinsă și o femeie care făcea parte din grupul de migranți ce urma să treacă granița.

Conform oamenilor legii, atât migranții, originari din Nepal, Siria și Congo, cât și călăuzele, din Nepal și Afganistan, aveau forme legale de ședere în România. Totuși, în această dimineață urmau să treacă granița, ilegal, pentru a ajunge în alte state din vestul Europei.

În urma activităților desfășurate în sistem integrat, au mai fost descoperiți doi cetățeni străini implicați în activitatea de migrație ilegală din cursul nopții. Este vorba despre un bărbat din Afganistan, implicat în activitatea de călăuzire și de o persoană de sex feminin din Guineea, care făcea parte din grupul de migranți care urma să fie îmbarcat într-un mijloc de transport marfă pentru a ieși ilegal din țară. Referitor la persoanele reținute în cursul nopții, cei 8 cetățeni străini sunt din Nepal, Siria și Congo, iar călăuza din Nepal”, transmite Poliția de Frontieră Timișoara.

Vă reamintim că în această dimineață, doi polițiști de frontieră au fost răniți, după ce au încercat să oprească un grup de migranți să iasă din țară.

În haosul creat, atât migranții, cât și călăuzele au încercat să fugă, astfel că polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de armă.

Nouă persoane au fost prinse atunci, însă două dintre călăuze, dar și un migrant, au reușit să scape. În această dimineață însă, polițiștii au capturat unul dintre bărbații care urma să-i ajute pe migranți să fugă din țară, dar și pe o femeie, migrantă.

Între timp cei doi polițiști au fost externați din spital, rănile lor fiind superficiale.

În ceea ce privește starea celor doi polițiști de frontieră răniți în cadrul acțiunii, menționăm următoarele: unul dintre ei a avut răni superficiale și a fost externat la scurt timp după ce a fost dus la spital, iar cel de-al doilea polițist de frontieră, care a fost rănit în zona unuia dintre picioare, a rămas internat peste noapte, fiind externat în urmă cu puțin timp” mai transmite Poliția de Frontieră.

Oamenii legii îl caută în continuare pe al treilea bărbat care a ajutat la călăuzirea migranților. Polițiști de frontieră din cadrul mai multor structuri de pe raza județului Timiș au fost mobilizați pentru a oferi sprijin colegilor din teren.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.