Skip to main content

A fost capturat unul dintre cei mai căutăţi traficanţi de migranţi din Europa! Individul era dat în urmărire internaţională

Un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de judecătorii din Ungaria, a fost prins pe teritoriul ţării noastre.

Este vorba despre un traficant de migranţi din municipiul Carei, judeţul Satu Mare, care a fost identificat de poliţiştii bihoreni, pe o stradă din Salonta.

CITEŞTE ŞI: Programul de lucru RETIM în data de 24 Ianuarie 2023, sărbătoare legală

Acesta a reuşit să se sustragă răspunderii penale, motiv pentru care a fost dat în urmărire internaţională, pentru acuzaţiile care i se aduc.

Acum, el este în Arestul IPJ Bihor, urmând să fie extrădat în Ungaria, acolo unde s-ar fi ocupat de traficul de migranţi.

“Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe cel în cauză unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar vineri, 20 ianuarie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Ungaria”, transmite IPJ Bihor.

Pentru capturarea bărbatului, autorităţile de la noi şi din Ungaria au făcut schimb de date şi informaţii prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

CITEŞTE ŞI: Gestul extrem la care a recurs o femeie copleşită de probleme! A fost salvată în ultimul moment

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.