Skip to main content

Nica, despre modul de împărţire a banilor către primării, propus de PSD: În Timiş, oamenii nu acceptă astfel de metode golăneşti cu care PSD i-a obişnuit pe cetăţeni în alte părţi din ţară

La trei luni de când sumele repartizate de CJT primăriilor din judeţ au fost blocate de prefectul Mihai Ritivoiu, pe motiv că împărţirea banilor s-a făcut discreţionar, scandalul dintre PSD şi preşedintele administraţiei judeţene intră într-o nouă etapă.

PSD propune o nouă modalitate de alocare a fondurilor, despre care Alin Nica spune că are un scop pur electoral.

Asta în contextul în care, spune preşedintele CJT, social democraţii au tăiat un procent uriaş, de 83%, din sumele destinate reabilitării drumurilor.

“Mi se pare o iresponsabilitate maximă din partea consilierilor care au propus acest lucru, pentru că se pun în pericol vieţi, bunuri ale locuitorilor care trăiesc de-a lungul acelor drumuri judeţene şi care folosesc aceste drumuri judeţene. Localităţile Periam, Pesac, Variaş, Ohaba Lungă, Boldur, Buziaş, chiar şi Deta, Ghilad, Beba Veche şi multe altele nu vor mai avea şansa să aibă un drum reabilitat sau reparat sau să circule în condiţii de siguranţă din cauza acestei iresponsabilităţi a consilierilor PSD şi PNL care au propus această hotărâre. Evident că, din punctul meu de vedere, e clar o continuare a unui mod de lucru cu care am fost obişnuit din partea PSD, acela de a lua, ca apoi să vină ei să dea, o condiţionare faţă de locuitori, faţă de cetăţeni, mai ales în aceste momente preelectorale, ceea ce este foarte periculos şi foarte grav, pentru că, poate PSD este obişnuit cu astfel de condiţionări în alte părţi din ţară, însă aici, în Banat, în Timiş, oamenii nu acceptă astfel de metode golăneşti cu care PSD i-a obişnuit pe cetăţeni în alte părţi din ţară”, spune Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Cele două proiecte depuse de Alexandru Iovescu, liderul de grup al consilierilor judeţeni PSD vor fi dezbătute în următoarea şedinţă.

Şi, cel mai probabil, ambele vor fi adoptate, pentru că au fost semnate de 19 aleşi judeţeni de la PSD, PNL şi Pro România.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.