Skip to main content

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Zilele trecute, subprefectul județului Timiș, Sorin Ionescu atrăgea atenția autorităților cu privire la steagurile deteriorate din oraș. Ionescu spunea că simbolurile naționale trebuie respectate și făcea apel la primarul Dominic Fritz să ia măsuri și să îndrepte situația până la 1 Decembrie.

Steaguri tricolore aflate în stare avansată de degradare flutură pe străzile Timișoarei, cu doar două zile înainte de 1 decembrie – Ziua României. Fac un apel ferm către administrația publică a municipiului Timișoara, condusă de primarul Dominic Fritz, să identifice și să înlocuiască cu prioritate toate drapelele naționale degradate, aflate în spațiul public, cu unele care fac cinste patriei și orașului nostru. Este o rușine ca drapele rupte să fie menținute pe străzile orașului, cu atât mai mult cu cât peste două zile este ziua națională”, spunea în urmă cu două zile, subprefectul Sorin Ionescu.

Între timp și autoritățile s-au sesizat de starea deplorabilă în care se aflau steagurile, cele mai multe erau rupte și decolorate, și au luat măsuri. Au cumpărat peste 700 de drapele care le-au înlocuit pe cele vechi.

Am achiziționat peste 700 de drapele noi, care au fost instalate în suporturile de steaguri de pe stâlpii de iluminat sau arborate pe catargele uriașe din intersecții. Timișoara sărbătorește cum se cuvine 1 Decembrie și cinstește sacrificiul pe care înaintașii noștri l-au făcut pentru acest oraș și pentru această țară”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.