Skip to main content

Ceremonie specială, la începutul anului universitar de la UVT

Peste două zile, studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara revin la cursuri, iar festivitatea de deschidere a noului an este una specială.

După doi ani în care pandemia a schimbat atât modul de predare cât şi al interacţiunilor sociale, situaţia revine la normal.

CITEŞTE ŞI: Tragedie fără margini! O bunicuţă a murit, iar alta a fost găsită inconştientă, de medici

Atât bobocii, cât şi studenţii din alţi ani pot participa fizic la evenimnt şi pot fi însoţiţi de părinţi şi prieteni.

Ceremonia de deschidere a noului an universitar 2022-2023 are loc joi, 29 septembrie, începând cu ora 12:00, în Aula Magna a UVT.

Invitatul special al evenimentului este Carlos Moedas, primarul din Lisabona, care, înainte de deschiderea anului universitar va primi titlul de Doctor Honoris Causa.

“Momentul de deschidere a anului universitar va fi îmbogățit și valorizat prin prezența invitatului special al Universității de Vest din Timișoara, Excelența Sa, domnul Carlos Moedas, actualul primar al Lisabonei, personalitate politică și academică de talie internațională, fost comisar european pentru Cercetare, Știință și Inovare”, transmite UVT.

CITEŞTE ŞI: Parc fotovoltaic la Covaci! Consiliul Județean vrea să-și acopere consumul din surse regenerabile

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.