Skip to main content

62 de motocicliști vor împărți zâmbete și cadouri, copiilor mai puțin norocoși din Timișoara!

Anul acesta, 62 de copii din patru centre și case de tip familial din Timișoara, vor primi cadouri de la 62 de motocicliști.

Este vorba despre copiii de la Casa de tip familial „Micuța Dina”, Casa de tip familial Sf. Mihail și Casa de tip familial Sf. Stelian și Complexul de Servicii Sociale pentru Intervenții în Regim de Urgență în Domeniul Protecției Copilului Timișoar.

Copiii vor primi daruri, în preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul unui eveniment inițiat de Moto AIKON, Tazz și Timișoara Bikers, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș si Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timis care vor escorta coloana de motociclisti.  

În 5 decembrie, începând cu ora 11.00, cei 62 de motociclisti vor porni cu daruri pentru copii, din parcarea supraterană a Shopping City Timișoara. Micuții vor primi obiecte vestimentare și rechizite.

Grupul va fi însoțit de un microbuz cu electrocasnice destinate celor patru centre. 

”Există multe perioade grele pentru cei care vin din medii vulnerabile, mai ales dacă sunt copii. Vrem să le demonstrăm nu numai că există oameni cu suflet mare care se gândesc la ei că există, ci și că merită să fie optimiști pentru că lucrurile frumoase se pot întâmpla atunci când te aștepți mai puțin. Le suntem recunoscători celor care au crezut în acțiunea noastră și ne-au sprijinit pentru a ajunge la cei 62 de beneficiari. Locurile nu sunt limitate, astfel că, îi încurajăm pe cei care au motocicletă și dorința de a se implica să vină cu noi pe traseu”, au declarat reprezentantii Moto AIKON, organizatorii evenimentului.

Moto AIKON si Timisoara Bikers sunt doua comunitati pasionate de motociclism, cu 400 de simpatizanti în Timișoara.

Puteți afla mai multe despre membri și evenimente ale comunitatii, aici: www.aikon.ro sau aici www.timisoarabikers.ro 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.