62 de motocicliști vor împărți zâmbete și cadouri, copiilor mai puțin norocoși din Timișoara!

Anul acesta, 62 de copii din patru centre și case de tip familial din Timișoara, vor primi cadouri de la 62 de motocicliști.

Este vorba despre copiii de la Casa de tip familial „Micuța Dina”, Casa de tip familial Sf. Mihail și Casa de tip familial Sf. Stelian și Complexul de Servicii Sociale pentru Intervenții în Regim de Urgență în Domeniul Protecției Copilului Timișoar.

Copiii vor primi daruri, în preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul unui eveniment inițiat de Moto AIKON, Tazz și Timișoara Bikers, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș si Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timis care vor escorta coloana de motociclisti.  

În 5 decembrie, începând cu ora 11.00, cei 62 de motociclisti vor porni cu daruri pentru copii, din parcarea supraterană a Shopping City Timișoara. Micuții vor primi obiecte vestimentare și rechizite.

Grupul va fi însoțit de un microbuz cu electrocasnice destinate celor patru centre. 

”Există multe perioade grele pentru cei care vin din medii vulnerabile, mai ales dacă sunt copii. Vrem să le demonstrăm nu numai că există oameni cu suflet mare care se gândesc la ei că există, ci și că merită să fie optimiști pentru că lucrurile frumoase se pot întâmpla atunci când te aștepți mai puțin. Le suntem recunoscători celor care au crezut în acțiunea noastră și ne-au sprijinit pentru a ajunge la cei 62 de beneficiari. Locurile nu sunt limitate, astfel că, îi încurajăm pe cei care au motocicletă și dorința de a se implica să vină cu noi pe traseu”, au declarat reprezentantii Moto AIKON, organizatorii evenimentului.

Moto AIKON si Timisoara Bikers sunt doua comunitati pasionate de motociclism, cu 400 de simpatizanti în Timișoara.

Puteți afla mai multe despre membri și evenimente ale comunitatii, aici: www.aikon.ro sau aici www.timisoarabikers.ro 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.