Skip to main content

40 de infuzomate cumpărate cu bani din donații, pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților oncologici!

45.000 de euro este suma strânsă în acest an ca urmare a derulării a două proiecte devenite deja tradiție în activitatea Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Este vorba despre Crosul OncoHelp și Gala Dovleacul Roz. Banii obținuți din donații au fost folosiți pentru achiziționarea infuzomatelor, acele pompe volumetrice necesare pentru administrarea cu precizie a tratamentelor perfuzabile.

Infuzomatele reprezintă un sistem integrat de control al tratamentului administrat, limitând posibilele erori și oferind o și mai mare siguranță pacientului.

   „Misiunea Asociației OncoHelp a fost întotdeauna ghidată de angajamentul luat pentru îmbunătățirea tratamentului și, implicit, a calității vieții pacienților noștri. Cu fiecare proiect pe care îl derulăm, ne propunem să aducem o schimbare semnificativă în îngrijirea pacienților oncologici. Cele două proiecte, Crosul OncoHelp și Dovleacul Roz nu au fost doar campanii de strângere de fonduri, ci expresii ale solidarității și empatiei față de cei afectați de această boală cumplită. Ele au adus împreună comunități, au stârnit conștiința publică și au subliniat importanța sprijinului colectiv în fața provocărilor cu care se confruntă pacienții noștri. Infuzomatele nu reprezintă doar un dispozitiv medical, ci reflectă susținerea pe care comunitatea din Timișoara, și nu numai, o oferă celor care luptă cu această boală. Această achiziție nu este doar un pas înainte în modernizarea dotărilor medicale, ci și o manifestare a implicării fiecărui donator și participant la aceste proiecte, într-un efort comun de a face o diferență reală. Mulțumim fiecărui susținător, sponsor, donator și participant la cele doua proiecte care au făcut posibilă această achiziție”, spune Șerban Negru – președinte Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Aparatele au fost deja montate lângă fiecare fotoliu pe care stau pacienții pentru administrarea tratamentului chimio și suportiv, în zona spitalizării de zi.

„Suntem recunoscători comunității care a susținut de fiecare dată proiectele noastre. Această achiziție nu este doar un pas înainte în îmbunătățirea condițiilor de tratament, ci reprezintă o investiție în binele și sănătatea pacienților noștri. Infuzomatele vor spori eficiența tratamentelor și vor contribui semnificativ la confortul bolnavilor, oferindu-le șansa unei vieți mai bune. Infuzomatele nu sunt doar dispozitive medicale, ci instrumente vitale pentru administrarea corectă și eficientă a tratamentelor oncologice. Ele facilitează adaptarea tratamentelor la nevoile individuale ale fiecărui pacient, asigurând o îngrijire personalizată și de înaltă calitate. Prin aceste proiecte, am reușit să demonstrăm că, atunci când ne unim, putem face lucruri remarcabile.”, spune Valeriu Borugă – manager Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp

Această achiziție face parte din planul de dezvoltare continuă a serviciilor medicale pe care Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp le oferă pacienților oncologici.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.