Skip to main content

40 de infuzomate cumpărate cu bani din donații, pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților oncologici!

45.000 de euro este suma strânsă în acest an ca urmare a derulării a două proiecte devenite deja tradiție în activitatea Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Este vorba despre Crosul OncoHelp și Gala Dovleacul Roz. Banii obținuți din donații au fost folosiți pentru achiziționarea infuzomatelor, acele pompe volumetrice necesare pentru administrarea cu precizie a tratamentelor perfuzabile.

Infuzomatele reprezintă un sistem integrat de control al tratamentului administrat, limitând posibilele erori și oferind o și mai mare siguranță pacientului.

   „Misiunea Asociației OncoHelp a fost întotdeauna ghidată de angajamentul luat pentru îmbunătățirea tratamentului și, implicit, a calității vieții pacienților noștri. Cu fiecare proiect pe care îl derulăm, ne propunem să aducem o schimbare semnificativă în îngrijirea pacienților oncologici. Cele două proiecte, Crosul OncoHelp și Dovleacul Roz nu au fost doar campanii de strângere de fonduri, ci expresii ale solidarității și empatiei față de cei afectați de această boală cumplită. Ele au adus împreună comunități, au stârnit conștiința publică și au subliniat importanța sprijinului colectiv în fața provocărilor cu care se confruntă pacienții noștri. Infuzomatele nu reprezintă doar un dispozitiv medical, ci reflectă susținerea pe care comunitatea din Timișoara, și nu numai, o oferă celor care luptă cu această boală. Această achiziție nu este doar un pas înainte în modernizarea dotărilor medicale, ci și o manifestare a implicării fiecărui donator și participant la aceste proiecte, într-un efort comun de a face o diferență reală. Mulțumim fiecărui susținător, sponsor, donator și participant la cele doua proiecte care au făcut posibilă această achiziție”, spune Șerban Negru – președinte Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Aparatele au fost deja montate lângă fiecare fotoliu pe care stau pacienții pentru administrarea tratamentului chimio și suportiv, în zona spitalizării de zi.

„Suntem recunoscători comunității care a susținut de fiecare dată proiectele noastre. Această achiziție nu este doar un pas înainte în îmbunătățirea condițiilor de tratament, ci reprezintă o investiție în binele și sănătatea pacienților noștri. Infuzomatele vor spori eficiența tratamentelor și vor contribui semnificativ la confortul bolnavilor, oferindu-le șansa unei vieți mai bune. Infuzomatele nu sunt doar dispozitive medicale, ci instrumente vitale pentru administrarea corectă și eficientă a tratamentelor oncologice. Ele facilitează adaptarea tratamentelor la nevoile individuale ale fiecărui pacient, asigurând o îngrijire personalizată și de înaltă calitate. Prin aceste proiecte, am reușit să demonstrăm că, atunci când ne unim, putem face lucruri remarcabile.”, spune Valeriu Borugă – manager Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp

Această achiziție face parte din planul de dezvoltare continuă a serviciilor medicale pe care Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp le oferă pacienților oncologici.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.