Skip to main content

Condiţii improprii, pentru mii de elevi din Timiş! Vezi aici lista completă a şcolilor care îşi deschid porţile, fără autorizații sanitare şi avize de securitate la incendiu

Elevii se reîntorc în bănci, începând de luni, 11 septembrie!

Toate unitățile de învățământ vor funcționa, deși unele nu au autorizație sanitară și nici de securitate la incendiu.

Conform Inspectoratului Școlar, 22 de unități de învățământ din județ nu au autorizație sanitară de funcționare. Dintre acestea șapte sunt în curs de autorizare, patru în mediul urban și trei în mediul rural.

Unitățile de învățământ care nu au autorizație DSP sunt: Liceul Teoretic ”Nicolaus Lenau” , Liceul Teoretic ”Dositei Obradovici” , Liceul de Arte Plastice, Liceul Tehnologic ”I.C. Brătianu”, Școala Gimnazială ”Dimitrie Leonida”, Grădinița PP 10, Grădinița PP 33, Grădinița PN 27, și Grădinița PN 4 din Timișoara, Școala Gimnazială Izvin, Școala Primară și Grădinița din Cliciova (comuna Bethausen), Grădinița cu program normal Cladova, Grădinița PP Biled, Grădinița PP Dudeștii Noi, Grădinița PP Giarmata, Școala Gimnazială Parța, Grădinița PN Bencecu de Sus (comuna Pișchia), Școala Primară Berini (comuna Sacoșu Turcesc), Grădinița PP Șag și Grădinița Dudeștii Vechi.

În ceea ce privește autorizația pentru securitate la incendiu, situația este și mai proastă. 88 de clădiri în care funcționează școli sau grădinițe nu sunt avizate ISU. Dintre acestea 72 sunt de stat și 16 private.

Noul an școlar începe luni, 11 septembrie. În Timiș peste 100.000 de elevi se întorc în bănci.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.