Skip to main content

Condiţii improprii, pentru mii de elevi din Timiş! Vezi aici lista completă a şcolilor care îşi deschid porţile, fără autorizații sanitare şi avize de securitate la incendiu

Elevii se reîntorc în bănci, începând de luni, 11 septembrie!

Toate unitățile de învățământ vor funcționa, deși unele nu au autorizație sanitară și nici de securitate la incendiu.

Conform Inspectoratului Școlar, 22 de unități de învățământ din județ nu au autorizație sanitară de funcționare. Dintre acestea șapte sunt în curs de autorizare, patru în mediul urban și trei în mediul rural.

Unitățile de învățământ care nu au autorizație DSP sunt: Liceul Teoretic ”Nicolaus Lenau” , Liceul Teoretic ”Dositei Obradovici” , Liceul de Arte Plastice, Liceul Tehnologic ”I.C. Brătianu”, Școala Gimnazială ”Dimitrie Leonida”, Grădinița PP 10, Grădinița PP 33, Grădinița PN 27, și Grădinița PN 4 din Timișoara, Școala Gimnazială Izvin, Școala Primară și Grădinița din Cliciova (comuna Bethausen), Grădinița cu program normal Cladova, Grădinița PP Biled, Grădinița PP Dudeștii Noi, Grădinița PP Giarmata, Școala Gimnazială Parța, Grădinița PN Bencecu de Sus (comuna Pișchia), Școala Primară Berini (comuna Sacoșu Turcesc), Grădinița PP Șag și Grădinița Dudeștii Vechi.

În ceea ce privește autorizația pentru securitate la incendiu, situația este și mai proastă. 88 de clădiri în care funcționează școli sau grădinițe nu sunt avizate ISU. Dintre acestea 72 sunt de stat și 16 private.

Noul an școlar începe luni, 11 septembrie. În Timiș peste 100.000 de elevi se întorc în bănci.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.