Vrei să te implici în manifestările dedicate Centenarului? Primeşti până la 50 de mii de lei, de la Guvern

Veşti bune pentru asociaţiile şi ONG-urile care vor să organizeze diverse evenimente menite să marcheze o sută de ani de la Marea Unire.

CITEŞTE ŞI: USAMVBT a sărbătorit Ziua Regalității prin cultură și sport!

Guvernul României a alocat un buget de 50 milioane lei pentru manifestările, acţiunile şi proiectele de aniversare a Centenarului României, asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial.

„Este îmbucurător faptul că județul Timiş are doi reprezentanți în Guvernul României, responsabili  sau membri în comisiile care coordonează, la nivelul ministerelor din care fac parte, calendarul  acțiunilor cu ocazia Centenarului României. Am mare încredere că cei doi colegi, secretarul de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ion Ardeal Ieremia, și secretarul de stat la Ministerul Educației Naționale, Petru Andea, vor aduce contribuții şi rezultate în raport cu  importanța acestei mari sărbătoriri naționale. Nu în ultimul rând, am convingerea că proiectul Timişoara Capitală culturală Europeană 2021 va fi susținut şi ajutat să crească la adevărata valoare prin existența unui secretar de stat din Timiş la Ministerul Culturii şi Identității Naționale”, Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Familia e disperată! Un tânăr de 22 de ani a plecat încă de duminică de acasă și nu s-a mai întors

Suma minimă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este în cuantum de 50 mii lei, iar suma maximă este de 5 milioane lei.

Termenul maxim de finalizare al proiectelor este 7 decembrie 2018.

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.