Vrei să își meargă bine în 2017? Iată ce trebuie să faci, de Revelion

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Au mai rămas câteva ore până intrăm în noul an, iar pentru a păși cu dreptul trebuie să ținem cont de anumite lucruri.

Unii le spun superstiții, alții le numesc obiceiuri care atrag după sine noroc, fericire, bani sau sănătate. Indiferent cum le-ar zice, multă lume ține cont de ele. Dar, haideți să le luăm pe rând.
Cum să facem ca să ne meargă bine, în anul ce vine? Această întrebare stă pe buzele multora, chiar și a celor care susțin că nu sunt superstițioși. Conform tradiției, în noaptea de Revelion trebuie respectate anumite reguli, pentru ca totul să meargă strună în noul an.
Cel mai important este să nu plângem sub nicio formă, pentru că riscăm să atragem ghinionul.
Pentru a avea parte de bani în anul ce vine, este obligatoriu ca miezul noții să nu ne prindă fără bani în buzunare. Tot pentru a sta bine la acest capitol, este bine să nu intrăm în noul an cu datorii.
O altă regulă care trebuie respectată cu sfințenie, este purtarea unei piese vestimentare roșie, această culoare aducând noroc și o stare de bine.
Pentru a evita ghinionul, calendarul pentru noul an, nu trebuie agățat pe perete decât după miezul nopții, iar în prima zi a lui Ianuarie, gunoiul nu trebuie scos afară din casă, sub nicio formă.
În ceea ce privește primul musafir pe care îl primim în casă, în 2017, este important ca acesta să fie un bărbat brunet, pentru că se spune că aduce noroc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.