Skip to main content

Votul tău îți decide viitorul. Cel fel de viitor îți dorești? (P)

Duminică, în 11 decembrie, suntem chemați la vot.

În cabinele de vot, avem câteva secunde să ne exprimăm opțiunea cu privire la cine vrem noi să ajungă în Parlamentul României. Decizia de atunci poate fi cântărită în următoarele câteva zile. Votul dumneavoastră va spune ce se va întâmpla cu România în următorii patru ani.

Vă îndemn să vă uitați bine la candidații din aceste alegeri. Fiecare partid are candidați mai buni și mai puțini buni. Reforma din mediul politic înaintează încet, dar sigur. Mulți tineri se implică în politică și vor să sprijine schimbarea. Este și cazul ALDE Timiș care în ultimele luni a atras în partid oameni tineri, specialiști în diferite domenii, care fac politică pentru prima dată. Președintele filialei județene are 30 de ani și este candidat pentru Camera Deputaților.

Vreți să vedeți în continuare, în Parlament, aleși care dorm, care sunt suspectați de corupție?

Vreți să vedeți în continuare programe politice incoerente, schimbări care nu fac decât să țină mai departe România în întuneric?

Vreți să-i lăsăm pe Soros și alți magnați mondiali să ne conducă țara prin interpuși?

Vreți să lăsăm Timișul la coada investițiilor, pentru că cei care acum conduc țara nu consideră importantă autostrada Timișoara-Belgrad și nici construirea unui spital regional în vestul României?

Schimbați ceea ce nu vă mai place. Dați-le șansa celor mai tineri să își expună ideile și să lupte pentru ele.

Tinerii vor o țară stabilă, în care să își vadă viitorul lor și al familiilor lor. Tinerii nu vor să plece din țară pentru că îi sugrumă dorul de casă și de cei dragi. Vor să-și crească urmașii aici, să fie aproape de ei, nu departe, la muncă în străinătate.

Aveți încredere în tineri! Vocea lor trebuie să se facă auzită în Parlamentul României. Vodați ALDE Timiș, poziția 1 pe buletinul de vot!

 

(P) Publicat la comanda ALDE Timiş, Publicat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL. Cod mandatar financiar: 11160008

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.