Skip to main content

Violențe în PMP Timiș! Un consilier local, agresat de propriii colegi

Scandal în Partidul Mișcarea Populară! Un consilier local a depus astăzi la plângere la Poliție, după ce a fost agresat de doi colegi de partid.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, la o benzinărie OMV din municipiul Lugoj, unde Fedor Mașnița este consilier local din partea PMP. Exact această funcție se pare că i-ar fi atras antipatia unor colegi, care i-au pus gând rău.
„Domnul Ștefan Dănuț Szentpeteri (PMP) se declară mereu nemulțumit de activitatea mea și de fiecare dată mă jignește. Zilele trecute am încercat să stau de vorbă cu el, însă acesta nu a vrut să accepte sub nicio formă, o conversație civilizată. A început din nou să mă jignească și să mă amenințe din nou, moment în care eu pus punct discuției”, explică Fedor Mașnița.
La câteva zile după acest incident, consilierul local a fost acostat de Dănuț Szentpeterei, care era însoțit de un alt coleg de partid, Flavius Luca. Acesta din urmă a început să îi aducă injurii lui Mașnița, și chiar să îl amenințe cu moartea, în cazul în care acesta nu renunță la funcția de consilier local și nu se mută din oraș. Totul apare scris în plângerea pe care PMP-istul a făcut-o la Poliția Lugoj.
Principalul agresor, Flavius Luca, nu recunoaște nimic. Susține că Mașnița a inventat povestea, fără a preciza care ar fi motivul.
„Să fie foarte atent la ceea ce face, pentru că dacă nu are probe, o să deschid proces pentru mărturie mincinoasă și calomnie. Deci dacă nu are probe, o să fie belea. Eu spun că nu s-a întâmplat nimic, ce s-o fi întâmplat în imaginația lui imaginară e problema lui. Dacă nu mă lasă în pace, o să încep eu să îi fabric chestii”, a spus Flavius Luca.

Flavius Luca

Și totuși, PMP-istul acuzat de agresiuni verbale și amenințare cu moartea, nu este la primul incident de acest gen. În urmă cu câțiva ani, Luca l-a bătut cu bestialitate pe Visegan Ioan Gheorghe, iar actele de violență au ajuns în instanță. După un proces lung, agresorul s-a ales cu amendă penală și cu obligația de a plăti daune morale, persoanei vătămate.

„Așa și …ce dacă am amendă? Ce are chestia asta cu Fedor? Nu avem ce discuta despre ceea ce s-a întâmplat în 2012. Este trecutul meu, este problema mea ce s-a întâmplat”, a conchis Luca.

 

Stefan Szentpeteri

Celălalt PMP-ist acuzat de agresiune, Dănuț Szentpeterei, neagă și el vehement, orice conflict pe care l-ar fi avut cu Fedor Mașnița, ba chiar și vreo întâlnire cu acesta. Totuși, când și-a dat seama că în benzinăria respectivă există camere de supraveghere, Szentpeterei s-a răzgândit, precizând că s-a întâlnit totuși cu Mașnița, dar nu mai știe cu exactitate când sau unde.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.