Viitorii parlamentari PMP, întâlnire cu taximetriștii din Timișoara

Candidații PMP Timiș la alegerile parlamentare au avut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanți ai transportatorilor din Timiș.

„Popularii” au vrut să afle, direct de la sursă, care sunt problemele de care se lovesc, zi de zi, taximetriștii și șoferii de camioane, pentru ca mai apoi să le poată găsi soluționare, în Parlament.

Candidații PMP Timiș la Camera Deputaților și Senat continuă să stea de vorbă cu oamenii din județ. În acest context, astăzi, au discutat cu transportatorii din Timiș despre problemele cu care aceștia se confruntă.

„O astfel de întâlnire este extrem de importantă pentru noi. Eu personal nu am avut prea multe tangențe cu transportul și așa cum le-am explicat și oamenilor, privesc lucrurile din afară și ceea ce văd nu este tocmai în regulă. E important că o întâlnire care se vrea ușor politică, devine pur tehnică în care se dezbat problemele transportatorilor”, explicat Radu Șumălan, candidat din partea PMP Timiș pentru Senatul României.

Una dintre cele mai mari nemulțumiri ale taximetriștilor a fost aceea că activitatea lor nu este apreciată așa cum ar trebui și că autorizația pe care o dețin nu valorează nimic. Tocmai pentru ca acest lucru să se schimbe, spun că vor lupta candidații PMP.

“Mă bucur că astăzi a avut loc această întâlnire și mă bucur că asociația profesională care reprezintă taximetriștii în momentul de față s-a alăturat demersului Partidului Mișcarea Populară. Noi îi vom reprezenta în mod cert și vom lupta pentru interesele lor. Ca și orice altă activitate profesională, ca avocații, medicii sau profesorii, și taximetriștii trebuie considerați la adevărata lor valoare. Sunt convins că în câțiva ani de zile din punct de vedere legislativ, această activitate va ajunge să fie recunoscută la adevărata ei valoare”, a punctat Cornel Sămărtinean, candidatul PMP Timiș la Camera Deputaților.

În cadrul discuției, taximetriștii din Timișoara s-au plâns și de apariția Uber în orașul de pe Bega. Reprezentanții PMP au explicat că ei nu au nicio problemă cu această metodă de transport, dar au atras atenția că și noua companie de “taxi” ar trebui să plătească impozite pentru activitatea desfășurată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.