Video: Ursul care a terorizat localnicii din Petroşani, a fost capturat! Ce s-a întâmplat cu el?

De câteva zile, în zona Universităţii din Petroşani şi-a făcut apariţia un urs, care i-a pus pe jar pe localnici, dar şi pe autorităţi.

Oamenii din zonă au primit frecvent, mesaje prin sistemul Ro Alert, prin care erau atenţionaţi că animalul ar putea fi periculos.

„Este un pui de urs, de până în doi ani, care vine după mâncare în zona Brădet. Am luat decizia încă de săptămâna trecută și am trimis documentele necesare, astfel încât acest ursuleț să fie prins și să fie relocat într-o zonă în care să nu mai pună în pericol în niciun fel. Sperăm să reușim să îl prindem. Va fi amplasată o cușcă unde va fi pusă mâncare care să îl atragă pe puiul de urs și va fi prins și relocat într-o zonă în care să nu mai reprezinte un pericol”, spunea Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, în urmă cu câteva zile.

CITEŞTE ŞI: Oameni încarceraţi! Pompierii au intervenit de urgenţă, pentru salvarea victimelor

Autorităţile au cerut ajutorul jandarmilor, care s-au deplasat aseară, în zona Universităţii, unde ursul şi-a făcut din nou apariţia.

Aceştia au tranchilizat animalul, l-au prins într-o cuşcă special şi a fost relocate.

“În ultima perioadă au fost semnalate tot mai multe apariții ale urșilor în municipiul Petroșani, chiar și în locuințele cetățenilor acolo unde au produs pagube materiale, de aceea recomandăm cetățenilor să nu se apropie de aceștia pentru a-i hrăni sau fotografia ci să ne solicite-ne sprijinul”, transmite Jandarmeria Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Timişoreanul Sorin Lucaci, noul director general al Apelor Române!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.