VIDEO: Percheziții de amploare în 55 de locații! Ce caută polițiștii?

Dis-de-dimineață, zeci de polițiști sub coordonarea procurorilor DIICOT au descins în 55 de locații.

Acțiunea vizează destructurarea a trei rețele de traficanți de țigări din județul Caraș-Severin, iar perchezițiile au loc în orașul Bocșa și în localitățile limitrofe.

„În fapt, începând din octombrie 2015, în zona orașului Bocșa și a localităților rurale limitrofe au fost înregistrate activități infracționale din sfera contrabandei cu țigări provenite din Serbia și Ucraina. Fiecare grupare infracțională acționa pe 3 paliere: aprovizionare, transport/depozitare și distribuție”, explică reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Pe perioada anchetei au existat situații când cei care se ocupau de plasarea pe piață a tutunului au fost surprinși de polițiști în flagrant. Unul dintre ei a fost prins chiar de 12 ori.

Totodată, a fost capturat un transport de țigări provenite din contrabandă, fiind confiscate aproximativ 40.000 de țigarete.

În timpul perchezițiilor din această dimineață, polițiștii au descoperit 240.000 de țigarete fără documente legale, arme și carne de vânat, bunuri ce urmează a fi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

36 de suspecți urmează să fie audicați în acest caz, de procurorii DIICOT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.