VIDEO: Nicolae Robu, despre candidatura din partea unei alianţe PNL-PSD şi întâlnirea cu liderii PER

Invitat la podcastul Sursa de Vest fără Fitru, Nicolae Robu anunţă condiţiile în care va candida pentru un nou mandat la Primăria Timişoara.

El spune că, deşi în spaţiul public sunt vehiculate informaţii cum că ar urmări diverse funcţii, inclusiv una de senator, singurul post pe care şi-l doreşte este cel de primar.

CITEŞTE ŞI: TNTm merge cu „Copiii nopții” la Festivalul Național de Teatru, ediția a XXXII-a

„Îmi doresc să mai face ceva pentru oraşul meu, pentru că au rămas atâtea lucruri care erau în derulare, sau altele în pregătire să intre în derulare şi de care şi-au băut joc cei care au venit după mine. Eu nu am fost omul care să umble după ciolan”, a declarat Nicolae Robu, la Sursa de Vest fără Fitru.

Intenţia de a intra în luptă pentru un nou mandat îi este acum consolidată şi de un sondaj recent, realizat de Sociopol, care îl dă câştigător, în orice configuraţie.

Dar, spune Robu, fiind un liberal convins, şi-ar dori să fie susţinut de PNL, chiar dacă partidul ar face alianţă cu PSD.

“Prima opţiune este să fiu candidat al PNL. Dacă se face o alianţă PNL-PSD… am mai fost o dată candidatul USL, aşa a fost atunci. Nu am nicio probleămă să fiu candidat din partea unei posibile alianţe PNL-PSD (…) Mie mi s-ar potrivi să mai am un mandat de primar al Timişoarei. Dacă nu se poate, candidez independent, dar tot candidez. Pot să câştig, sau pot să pierd. Asta timişorenii vor hotărî”, a mai spus Robu.

Fostul primar al Timişoarei susţine că acestea sunt singurele variante pe care le ia în calcul, deşi presa naţională speculează pe marginea unei întâlniri pe care Robu a avut-o cu preşedintele şi vicepreşedintele PER.

Aceştia au fost fotografiaţi într-un restaurant din Timişoara, dar Robu exclude o discuţie privind cadidatura lui din partea Partidului Ecologist.

CITEŞTE ŞI: Primele suspiciuni de gripă la copii, în Timișoara! Spitalul de Boli Infecțioase, pregătit pentru sezonul virozelor respiratorii!

Spune că temă abordată a fost cea a unei viitoare colaborări, în cazul în care el va câştiga funcţia de primar, iar PER va avea reprezentanţi în Consiliul Local Timişoara.

„Am purtat o discuţie, inclusiv posibilităţi de colaborare politică cu PER şi în ipoteza în care voi candida şi voi ajunge, să presupunem, primar din partea PNL şi dacă PER intră în Consiliul Local. Eu am încredere în oamenii pe care i-am cunoscut. Nu cunosc tot partidul, dar cei pe care i-am cunoscut, sunt oameni de succes. Oamenii de succes, dacă nu au probleme cu legea, sunt oameni care trebuie apreciaţi, iar eu îi apreciez. Fie ca independent, dacă voi câştiga, şi din postura de candidat pot colabora. Eu am neoie de un suport”, a mai spus Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.