Skip to main content

Video! Muncitori îngropaţi de vii, de o surpare de pământ!

Intervenţi contracronometru, în aceste momente, pentru salvarea a doi bărbaţi care au fost surprinşi de o surpare de pământ.

Victimele sunt doi muncitori care săpau lângă fundaţia unei clădiri din Oradea, iar malurile unui şanţ s-au prăbuşit.

CITEŞTE ŞI: O expoziţie cât o viaţă! Vremea recoltei te poartă într-o lume a copilăriei

La faţa locului au ajuns de urgenţă zeci de pompieri, medici şi poliţişti.

„La fața locului acționează 16 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea, două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ”, anunţă ISU Bihor.

Salvatorii au început căutarea victimelor, iar în scurt timp au reuşit să îl scoată pe unul dintre bărbaţi, la suprafaţă.

Din fericire, victima era conştientă, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportată la spital.

Din păcate, cel de-al doilea bărbat este în continuare îngropat sub pământ.

Echipajele de intervenţie fac tot posibilul să îl salveze şi pe acesta.

În paralel, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, urmând să stabilească exact cine este responsabil pentru acest accident.

De asemenea, la faţa locului au ajuns şi inspectorii de muncă, pentru a verifica dacă legislaţia din domeniu a fost respectată.

UPDATE:

După mai bine de două ore, de la declanşarea intervenţiei, al doilea muncitor a fost scos de sub malul de pământ.

Din păcate, acesta era inconştient, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.