Skip to main content

Video! Muncitori îngropaţi de vii, de o surpare de pământ!

Intervenţi contracronometru, în aceste momente, pentru salvarea a doi bărbaţi care au fost surprinşi de o surpare de pământ.

Victimele sunt doi muncitori care săpau lângă fundaţia unei clădiri din Oradea, iar malurile unui şanţ s-au prăbuşit.

CITEŞTE ŞI: O expoziţie cât o viaţă! Vremea recoltei te poartă într-o lume a copilăriei

La faţa locului au ajuns de urgenţă zeci de pompieri, medici şi poliţişti.

„La fața locului acționează 16 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea, două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ”, anunţă ISU Bihor.

Salvatorii au început căutarea victimelor, iar în scurt timp au reuşit să îl scoată pe unul dintre bărbaţi, la suprafaţă.

Din fericire, victima era conştientă, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportată la spital.

Din păcate, cel de-al doilea bărbat este în continuare îngropat sub pământ.

Echipajele de intervenţie fac tot posibilul să îl salveze şi pe acesta.

În paralel, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, urmând să stabilească exact cine este responsabil pentru acest accident.

De asemenea, la faţa locului au ajuns şi inspectorii de muncă, pentru a verifica dacă legislaţia din domeniu a fost respectată.

UPDATE:

După mai bine de două ore, de la declanşarea intervenţiei, al doilea muncitor a fost scos de sub malul de pământ.

Din păcate, acesta era inconştient, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.