Skip to main content

VIDEO Jador, scandal monstru după un concert, în vestul țării! Au intervenit forțele de ordine

Scandal uriaş în Deva, acolo unde Jador a fost invitat să cânte cu ocazia zilei de 1 Mai.

Atmosfera de sărbătoare din Pădurea Bejan din Deva s-a transformat rapid într-un scandal cu schimburi de replici acide și jigniri.

Mai exact, cântărețul a fost invitatul special al evenimentului, iar la final, un bărbat din public a spus că a avut o prestație slabă. În acel moment, Jador a urcat pe capota mașinii și a început să-l jignească pe deveanul care a îndrăznit să-i facă reproșuri.

Ești un bulangiu, care habar nu are ce e munca și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost! Habar nu ai ce e aia munca. Habar n-ai câte nopți nedormite am eu, băi bulangiule!”, a strigat Jador, urcat pe capota mașinii.

Incidente au fost și înainte de acest scandal. Mai exact, la finalul concertului, Jador le-a cerut fanilor să vină pe scenă pentru a face poze. Jandarmii au intervenit rapid și au eliberat zona, din cauză că acest gest ar fi pus în pericol siguranța celor prezenți. Cântărețul a fost preluat de angajații firmei de pază și a fost dus la autoturismul său, nu înainte însă de a face scandal și a-i înjura pe agenții de pază și forțele de ordine.

La încheierea manifestărilor artistice, cântărețul aflat pe scenă, a îndemnat publicul, fără acordul organizatorului, să se apropie pentru a face poze, moment în care mai multe persoane au pătruns pe scenă. Pentru prevenirea unui eveniment care ar fi putut genera victime în zona scenei, jandarmii au adoptat măsuri de protecție pentru cei prezenți, în timp ce angajații firmei de pază contractate de către organizator, l-au însoțit pe artist la autoturismul său”, transmit reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

În urma acestui incident, Jador a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor articolului 2 punctul 1 din Legea 61/1991, acesta adresând injurii și expresii jignitoare agenților de pază și forțelor de ordine.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.