Skip to main content

VIDEO Impact violent între două mașini! Una dintre ele a fost proiectată într-un stâlp, iar șoferul a ajuns la spital

Accident grav, din cauza neacordării de prioritate! Două mașini au fost implicate, iar una dintre ele a fost proiectată într-un stâlp.

În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul prânzului, în municipiul Hunedoara.

”Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Hunedoara, ajuns la intersecția cu bulevardul Decebal, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de către un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea tânărului în vârstă de 31 de ani, care a fost preluat și transportat de către un echipaj la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Hunedoara.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]